Observera: Mape Plastics uppgraderar

november 2, 2020

Mape Plastics tar nästa steg i sin digitala utveckling för att förenkla för sina kunder. Flera initiativ pågår för att befästa sin position som en av Nordens ledande distributörer inom plastindustrin.

Mape Plastics presenterar stolt en ny webbplats , som är navet och primär kanal för Mape Plastics digital kommunikation framåt. Webbplatsen är mer användarvänlig och innehåller flera nya segment. Huvudfokus kommer att ligga på att utbilda och informera både nya och befintliga kunder i form av ett avsnitt med fokus på innehåll om nyheter i branschen, blandat med roliga och intressanta fakta. Det här avsnittet uppdateras regelbundet och kommer alltid att vara uppdaterat med den senaste informationen.

Som en del av den digitala investeringen har ett koncept som heter MAPE TV premiär, där företagets rockstjärnor kommer att prata om plast på ett avslappnat sätt i ett enkelt format. Både innehållsavsnittet och MAPE TV kommer att kommuniceras via sociala medier tillsammans med Mape Plastics plan för att stärka sin digitala närvaro på både LinkedIn och Instagram med hjälp av en skräddarsydd strategi.

Vi har alltid sett oss själva lite som plastindustrins Rolling Stones, eftersom vi gör saker lite annorlunda och vi är inte rädda för att prova nya saker. För oss är det uppenbart att det är vi som kommer att ligga i framkant i utvecklingen inom plastindustrin. Vi vill bryta ny mark och nå ut på fler sätt än de traditionella. Framtiden går snabbt och vi vill inte behöva springa för att komma ikapp. Vi vill vara först, säger Magnus Waldenström Managing Director på Mape Plastics.

Den nya satsningen är gjord i samarbete med den digitala byrån AdGrowth, en fullservicebyrå som arbetar med webb, leads och branding. AdGrowth har byggt webbplatsen och utvecklat både strategi och genomförande för Mape Plastics digital kommunikation och fungerar som en fortsatt partner på vägen.

Det känns spännande att arbeta med ett företag som vill ta nästa steg. Vårt uppdrag är att paketera och förverkliga deras höga ambitioner och se till att Mape Plastics ligger i framkant i sin digitala kommunikation, samtidigt som vi tillför ett ökat värde för företaget, säger Oskar Johnsson, strategisk affärsutvecklare på Adgrowth.

 

Mape Plastics är en av Nordens ledande distributörer av råvaror för plastindustrin. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, allt från volymplast till högpresterande termoplast.