Klassens bästa föreningar av RTP

november 16, 2020

Utnämnd som ”bäst i klassen” jämfört med liknande föreningar, skämtar inte de 100 extra prestandaserierna från RTP. Med en exceptionell balans mellan hög modul och slagmotstånd är det utan tvekan detta verkligen det bästa i klassen.

RTP 100 XP Compounds är en serie polypropylenföreningar formulerade för högre hållfasthet, modul och slagegenskaper än några tidigare existerande standardglasförstärkta polypropylenföreningar-och med stor marginal. Dessa föreningar uppvisar upp till 20% högre modulvärden och mer än 50% förbättrad effekt jämfört med vanliga glasfiberarmerade polypropylener!

Av naturen är polypropenföreningar relativt lätta; har utmärkt kemisk beständighet mot ett brett spektrum av kemikalier, vätskor och smörjmedel; och är icke-hygroskopiska. Dessa fakta gör RTP 100 XP Compounds till utmärkta alternativ till nylon eller andra hygroskopiska föreningar där fukt kan minska dessa polymerers bärförmåga.

RTP 100 XP Compounds tillverkas med hjälp av vår optimerade tillverkningsprocess, avancerade additivteknik och formuleringsexpertis. De är tillgängliga över hela världen som standardpellets i formuleringar som innehåller glasfiberarmering från 10-50 viktprocent. Ytterligare additiv teknik kan införlivas för att skapa robusta föreningar som är konstruerade för att uppfylla extremt krävande krav som långsiktig värmealdring, motståndskraft mot kallt väder, flamskydd, ultraviolett skydd eller överensstämmelse med godkännanden från myndigheter.

Så det finns ingen tvekan om det. RTP 100 XP fick extra styrka jämfört med standard kort glasfiber. För att sammanfatta funktionerna och fördelarna: låt oss bara säga att de verkligen förtjänar titeln ”bäst i klassen”.