Mape Plastics kommer till Elmia Polymer

april 14, 2022

Let’s talk plastics. Den 10-13 maj är vi på plats i Jönköping, möt oss i vår monter C:03:29. Mape Plastics är en ledande distributör och kunskapspartner i den nordiska plastindustrin. Vi erbjuder såväl basplaster, konstruktionsplaster som high-performance så som PEEK. 

Senaste tillskottet bland leverantörerna var LANXESS, som med sin fantastiska Durethan® (PA6, PA66) och Pocan® (PBT, PBT-blends) har nått stor framgång. Vi har med oss Lanxess på mässan som kan berätta mer om möjligheterna med att ersätta PA66 med PA6, med flera positiva effekter som följd. På mässan kommer också en expert från vår spanska leverantör Repsol. Deras olefiner är av högsta kvalitet och Repsol Healthcare har en fantastisk portfolio för medicinskt bruk. 

Vårt löfte som företag är Made to Perform, med det menar vi att vi står redo att prestera och leverera vårt yttersta för din skull. Vi har över 20 års erfarenhet av framgångsrik distribution, sourcing och expertis som utvecklar våra kunders produkter. I vår monter finns vi tillgängliga för dig som vill snacka plast, det är bara att komma förbi. Men redan nu kan du boka in ett möte på mässan med Per Waldenström – Bokning sker enkelt via Calendly, där du också kan skriva in vad du vill snacka om eller om du vill att Repsol eller Lanxess deltar i samtalet.

Givetvis kommer vi visa upp flera nya spännande detaljer och applikationer. Så kom förbi vår monter och ta en närmare titt på komponenter i bland annat PEEK. 

Välkommen till Mape Plastics monter C:03:29.