Repsols medicinska kvaliteter

maj 24, 2023

En pålitlig partner inom medicinska lösningar

På Mape Plastics är vi stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av högkvalitativa material för olika branscher, inklusive vårdsektorn. Vi förstår vikten av pålitligt material inom denna avgörande sektor, därför samarbetar vi med ledande leverantörer i världen. En av dem är Repsol, med vilka vi har haft ett framgångsrikt samarbete i flera år. Med en stark förpliktelse till produktens tillförlitlighet, spårbarhet och efterlevnad är Mape Plastics och Repsol redo att stödja dina hälso- och vårdprojekt med differentierade lösningar och ett dedikerat fokus på patientsäkerhet.

 

Över 30 medicinska kvaliteter

Vi är stolta över att framhäva Repsols omfattande sortiment av över 30 kvaliteter som är specifikt utformade för farmaceutisk förpackning och medicintekniska produkter. Dessa kvaliteter inkluderar hög- och lågdensitetspolyeten (HDPE, LDPE), etylenvinylacetatkopolymerer (EVA) och polypropen (PPR, PPH, PPC). På Mape Plastics förstår vi de unika kraven inom vårdindustrin och vi är engagerade i att erbjuda enastående service för att möta dina specifika behov.

Vårt åtagande för ditt ändamål är tydligt i våra skräddarsydda lösningar, där vi prioriterar dina mål och samarbetar för att utveckla produkter som tacklar dina utmaningar. Vi strävar efter att hitta de bästa lösningarna för branschens ständigt föränderliga krav, och säkerställer att dina vårdapplikationer gynnas av högsta standarder för kvalitet och prestanda.

Repsol bygger en mer hållbar framtid

Mape Plastics och Repsol delar en gemensam vision om en mer hållbar framtid. Genom att omfamna den cirkulära ekonomin har Repsol genomfört projekt som minimerar miljöpåverkan av deras material. Som din distributionspartner är vi stolta över att erbjuda Repsols cirkulära polyolefiner, som erhålls genom att inkludera pyrolysolja från kemiskt återvunnet plastavfall i deras petrokemiska process. Genom att minska förbrukningen av icke-förnybara resurser behåller dessa cirkulära polyolefiner samma egenskaper och kvalitet som jungfruligt material, vilket gör dem idealiska för vårdförpackningar och medicintekniska produkter.

 

Let’s Talk Plastics

Letar du efter innovativa lösningar för applikationer inom sjukvård, medicin eller vård? Vi finns här för att stödja dig varje steg på vägen. Kontakta oss idag för att diskutera dina utmaningar, utforska möjligheterna och upptäcka hur vår expertis och vårt produktutbud kan lyfta dina projekt till nya nivåer.

Vi är engagerade i att leverera exceptionella material och pålitlig service som uppfyller de stränga kraven inom vårdindustrin. Lita på oss som din partner för att skapa en mer hälsosam och hållbar framtid.