Huomio: Mape Plastics päivittyy

25 lokakuun, 2021

Mape Plastics ottaa seuraavan askeleen digitaalisessa kehityksessään yksinkertaistaakseen toimintaansa asiakkailleen. Useita aloitteita on meneillään vahvistaakseen asemaansa yhtenä Pohjoismaiden johtavista muoviteollisuuden jakelijoista.

 Mape Plastics esittelee ylpeänä uuden verkkosivuston, joka on keskus ja Mape Plasticsin digitaalisen viestinnän ensisijainen kanava. Sivusto on käyttäjäystävällisempi ja sisältää useita uusia segmenttejä. Pääpaino on sekä uusien että olemassa olevien asiakkaiden kouluttamisessa ja tiedottamisessa alan uutissisältöön keskittyvän osion muodossa, sekoitettuna hauskoihin ja mielenkiintoisiin faktoihin. Tätä osiota päivitetään säännöllisesti, ja se on aina ajan tasalla uusimpien tietojen kanssa. 

Osa digitaalista investointia saa ensi-iltansa MAPE TV -nimisen konseptin, jossa yrityksen rocktähdet puhuvat muovista rennosti ja helpossa muodossa. Sekä sisältöosiosta että MAPE TV:stä tiedotetaan sosiaalisessa mediassa, ja Mape Plastics aikoo vahvistaa digitaalista läsnäoloaan sekä LinkedInissä että Instagramissa räätälöidyn strategian avulla.

  Olemme aina nähneet itsemme hieman muoviteollisuuden Rolling Stonesina, koska teemme asioita hieman eri tavalla emmekä pelkää kokeilla uusia asioita. Meille on selvää, että olemme niitä, jotka ovat muoviteollisuuden kehityksen kärjessä. Haluamme avata uusia ulottuvuuksia ja tavoittaa enemmän kuin perinteisiä tapoja. Tulevaisuus liikkuu nopeasti, emmekä halua joutua juoksemaan saadaksemme kiinni. Haluamme olla ensimmäisiä, sanoo Magnus Waldenström, Mape Plasticsin toimitusjohtaja.

Uusi hanke on tehty yhteistyössä digitaalisen toimiston AdGrowthin kanssa, joka on täyden palvelun toimisto, joka työskentelee verkon, liidien ja brändäyksen parissa. AdGrowth on rakentanut verkkosivuston ja kehittänyt sekä strategian että toteutuksen Mape Plasticsin digitaaliseen viestintään ja toimii jatkuvana kumppanina matkan varrella.

  Tuntuu jännittävältä työskennellä yrityksen kanssa, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen. Missiomme on pakata ja toteuttaa heidän korkeat tavoitteensa ja varmistaa, että Mape Plastics on heidän digitaalisen viestinnän eturintamassa, samalla kun tuomme lisäarvoa yritykselle, sanoo Oskar Johnsson, strateginen liiketoiminnan kehittäjä Adgrowthissa.

 

 Mape Plastics on yksi Pohjoismaiden johtavista muoviteollisuuden raaka-aineiden jakelijoista. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita tilamuoveista korkealuokkaisiin kestomuoveihin.