Når du har brug for, at den er ultra stærk, stiv og sej!

november 2, 2020

Mape Plastics tager det næste skridt i deres digitale udvikling for at forenkle for deres kunder. Flere initiativer er i gang for at konsolidere deres position som en af ​​Nordens førende distributører inden for plastindustrien.

 Mape Plastics præsenterer stolt en ny hjemmeside, som er omdrejningspunktet og primære kanal for Mape Plastics digital kommunikation videre. Hjemmesiden er mere brugervenlig og indeholder flere nye segmenter. Hovedfokus vil være på at uddanne og informere både nye og eksisterende kunder i form af et afsnit med fokus på indhold om nyheder i branchen, blandet med sjove og interessante fakta. Denne sektion opdateres jævnligt og vil altid være opdateret med de seneste oplysninger. 

Som en del af den digitale investering får der premiere på et koncept kaldet MAPE TV, hvor firmaets rockstjerner kommer til at tale om plastik på en afslappet måde i et nemt format. Både indholdssektionen og MAPE TV vil blive kommunikeret via sociale medier sammen med Mape Plastics plan om at styrke deres digitale tilstedeværelse på både LinkedIn og Instagram ved hjælp af en skræddersyet strategi.

  Vi har altid set os selv lidt som plastindustriens Rolling Stones, fordi vi gør tingene lidt anderledes, og vi er ikke bange for at prøve nye ting. For os er det oplagt, at det er os, der kommer til at være på forkant med udviklingen i plastindustrien. Vi ønsker at bryde ny vej og nå ud på flere måder end de traditionelle. Fremtiden går hurtigt, og vi ønsker ikke at skulle løbe for at indhente det. Vi vil være de første, siger Magnus Waldenström administrerende direktør hos Mape Plastics.

Den nye satsning er lavet i samarbejde med det digitale bureau AdGrowth, et full-service bureau, der arbejder med web, leads og branding. AdGrowth har bygget hjemmesiden og udviklet både strategi og eksekvering for Mape Plastics digital kommunikation og fungerer som en fortsat partner undervejs.

  Det føles spændende at arbejde med en virksomhed, der gerne vil tage det næste skridt. Vores mission er at pakke og gøre deres høje ambitioner til virkelighed og sikre, at Mape Plastics er på forkant med deres digitale kommunikation, samtidig med at vi tilføjer øget værdi for virksomheden, siger Oskar Johnsson, strategisk forretningsudvikler hos Adgrowth.

 

 Mape Plastics er en af ​​Nordens førende distributører af råvarer til plastindustrien. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, lige fra volumenplast til højtydende termoplast.