Mape Plastics rekrytoi markkinoinnin pariin

13 joulukuun, 2021

Mape Plastics jatkaa kasvuaan nyt markkinointia silmällä pitäen.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä uuden työntekijämme Gustav Svenungssonin, joka liittyy joukkoomme Chief Marketing Officerina varmistaakseen kasvumme ja kehityksemme kestävänä yrityksenä ja kumppanina. Tärkeä askel kohti tehdasteollisuutta entistä enemmän toimittajiemme tuotteilla ja materiaaleilla.

Gustav Svenungsson tulee äskettäin markkinointitoimisto AdGrowthista ja ottaa nyt kokonaisvaltaisen lähestymistavan Mape Plasticsin markkinointiin.

– Tavoitteeni on kestävämpi painopiste ja laajempi näkemys siitä, miten me ja alamme työskentelemme uudelleenkäytettävien materiaalien kanssa ja niin edelleen, sanoo CMO Gustav Svenungsson.

Haluamme olla osa tasapainoista dialogia muovista materiaalina. Haluamme myös teollisuuden tiedottavan paremmin kaikista tapahtuvista kestävistä ja ympäristöystävällisistä aloitteistaan ​​ja siitä, kuinka työskentelemme näiden asioiden kanssa päivittäin.

– Työskentelemme jatkuvasti yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa kestävän kehityksen optimoimiseksi ja kierrätysmateriaalien käytön lisäämiseksi. Työskentelemme paljon myös metallinvaihdon parissa, metallin korvaaminen muovilla rakennusmateriaalina on suuria voittoja, sanoo tekninen johtaja Per Waldenström.

– Olemme jännittävällä matkalla upeiden kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, nyt on aika tavoittaa paremmin ja pidemmälle kaikilla jännittävillä projekteillamme, toimitusjohtaja Magnus Waldenström sanoo.

Nykyään näemme kierrätysmateriaalien kasvavan kysynnän, mutta kysynnän kasvaessa myös hinnat nousevat, mistä loppukuluttaja voi lopulta kärsiä. Ovatko ihmiset valmiita maksamaan korkeampaa hintaa kestävästä kehityksestä, Magnus Waldenström kysyy.