20 vuotta ja enemmän tavoitteita kuin koskaan

5 tammikuun, 2022

Hei Per Waldenström, mitä mieltä olet kuluneesta vuodesta?
– Tämä on ollut hyvä, mutta erilainen vuosi. Maailman epävarmuudesta huolimatta meillä on ollut hyvät mahdollisuudet kehittyä ja toimittaa myös useiden uusien asiakkaiden kanssa, mikä on tyydyttävää.

Vuonna 2021 Mape Plastics täytti 20 vuotta, miten kuvailisit tätä matkaa?
– Se on ollut mahtavaa! Matkamme ensimmäisinä vuosina rakensimme tuotevalikoimaamme samalla kun vierailimme paljon loppukäyttäjien ja asiakkaiden luona. Nykyään meillä on erittäin läheiset suhteet toimittajiimme ja käytämme tätä kontaktia ja osaamistamme parantaaksemme muoviteollisuutta oikeilla materiaaleilla oikeisiin sovelluksiin.

– Näemme myös jännittävää kehitystä kestävämmissä ratkaisuissa ja toistettavissa olevissa materiaaleissa, joita markkinat vaativat.

– Tärkeä virstanpylväs on se, että meistä on juuri tullut virallinen jakelija Lanxessille, joka on loistava toimittaja, joka valmistaa erittäin jännittäviä asioita E-mobiilissa. Tuotemerkit ovat Durethan (PA) ja Pocan (PBT). Täydellinen kevyille komponenteille, jotka ohjaavat kestävämmän autoteollisuuden tulevaisuutta.

Mitä odotat vuodelta 2022?
– Ennen kaikkea uusien jännittävien projektien löytäminen on se, mistä olen intohimoinen. Mielenkiintoisia projekteja on paljon esimerkiksi lääketieteen alalla sekä autojen sähköistämisessä.

– Odotan myös, että pääsen rakentamaan mukavaa yritystä ja pitämään hauskaa yhdessä. Laitamme uuden vaihteen, tulemme entistä näkyvämmiksi naapurimaissamme ja jatkamme tiimimme kasvattamista vuonna 2022.

 

Per Waldenström