CASE

BERGO FLOORING

Bergo Flooring on valmistanut muovisia lattialaattoja vuodesta 1972 ja omistaa koko arvoketjun raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen. Komposiittilattiat myydään projektimyynnin, jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden kautta maailmanlaajuisesti.

”Mape Plastics on yksi strategisista raaka-ainetoimittajistamme. Kumppanuus on meille arvoja ja yhdessä hyvää tekemistä.”

– Emil Lindén, CEO Bergo Flooring

Arvovetoinen strateginen kumppanuus

Bergo Flooring on kehittänyt, valmistanut ja toimittanut monikäyttöisiä lattialaattoja vuodesta 1972. Todennäköisyys, että olet seisonut, työskennellyt tai muuten ollut fyysisesti aktiivinen jollakin heidän lattiastaan, on erittäin suuri. Heidän tunnettuja laattojaan löytyy autotalleista ja autokatoksista, parvekkeilta ja verannoilta, tennis- ja koripallokentiltä, ​​uima-altaiden varrelta ja luksusristeilijöiden kansilta ympäri maailmaa. Se vaatii korkealaatuisimpia polymeerejä.

Bergo Flooringille lattialaattojen kehitys ja tuotanto on paljon muutakin kuin kestävää lattiaa seisomaan. Yritys on vahvasti arvojen ohjaama ja näkee lattiansa osana ratkaisuja, jotka saavat ihmiset tapaamaan ja tekemään asioita yhdessä.

– Haluamme, että lattiamme vaikuttavat. Koulun piha hauskalla ja kutsuvalla pinnalla tai koripallokenttä keskellä kaupunkia voivat yhdistää eri taustaisia ​​ihmisiä. Uskomme, että jokainen koulu ja kaupunki ansaitsee houkuttelevat tilat. Haluamme olla mukana ja vaikuttaa siihen, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Emil Lindén.

Arvovetoinen näkökulma pätee myös tavarantoimittajien valinnassa ja yhteistyössä toimittajien kanssa. Emil Lindénille ja Bergo Flooringille kumppanuus on jatkuvaa matkaa, jossa he tekevät toisiaan paremmaksi luotettavuuden ja uusille mahdollisuuksille avoimuuden kautta.

– Uskomme, että olemme mukana toistemme liiketoiminnassa ja löydämme yhteistyöstä uusia mahdollisuuksia. Teemme sen Mape Plasticsilla. Harvoin tulet parhaaksi yksin, mutta yhdessä muiden kanssa. Silloin sinulla on oltava paras kumppanuus.

Bergo Flooring on raskas muutamille polymeereille. Laatu on tietysti tärkeää, sillä koottujen lattialaattojen tulee olla samaa sävyä, kokoa ja laatua. Raaka-aineen tulee myös olla mahdollisimman puhdasta eikä siinä saa olla myrkkyjä. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin, että sinulla on toimittaja, jonka kanssa voit työskennellä pitkäjänteisesti, joka pystyy toimittamaan tarpeiden mukaan ja joka lisää tietoa. Mape Plastics tekee.

– He ovat yksi strategisista toimittajistamme, jotka löytävät ratkaisuja ja voivat vastata haasteihimme. Tietämisellään he osaavat varmasti tehdä ehdotuksia ja osoittaa uusia mahdollisuuksia muovien ja ominaisuuksien suhteen, Emil Lindén päättää.

Mape Plastics

Made to perform

Challenge: Bergo Flooring tarvitsee joustavan kumppanin, joka voi taata yhtenäisen ja korkealaatuisen raaka-aineen tuotantotarpeiden mukaan.

Solution: Tietämyksen, hyvien toimittajakontaktien, jatkuvan vuoropuhelun Bergo Flooringin kanssa, varastointikyvyn ja lyhyiden kuljetusreittien ansiosta Mape Plastics voi olla joustava tarpeidensa mukaan.

BERGO FLOORING

Tiesitkö, että Bergo Flooring keksi ensimmäisen lattialaatan? Ne perustettiin vuonna 1972, ja niiden valmistus on Anderstorpissa Smoolannissa. Lue lisää heidän verkkosivuiltaan.

Mikä on haasteesi?

Autamme sinua materiaalien valinnassa, teknisessä konsultaatiossa ja jakelussa.

Mape Plastics on yli 20 vuoden kokemus. Let’s talk plastics!