Tuoreimmat uutiset LUVOTECH®

25 lokakuun, 2021

Kun markkinoiden vaatimukset muuttuvat, LEHVOSS-ryhmä reagoi nopeasti. Ne täyttävät vaatimukset uuden ja modernisoidun LUVOTECH®-sarjan tuotevalikoiman kautta. Se koostuu teknisistä, lujista ja jäykistä korkean lämpötilan polyamidiyhdisteistä, yhdistettynä kierrätykseen ja ylimääräiseen ”eco”-merkintään.

LUVOTECH® eco -tuotesarja perustuu PA 6:een, PA 66:een, PC/ABS:ään ja korkealuokkaiseen PEEK-polymeeriin, joka tarjoaa taloudellisen vaihtoehdon vakiintuneille materiaaleille. Ne perustuvat jälkituotannon muoveihin ja mahdollistavat kilpailukykyisten ratkaisujen toteuttamisen parannetulla CO2-taseella.

LUVOTECH PAHT® -tuoteperhe perustuu korkean lämpötilan polyamidiin, ja sen lasikuituvahvistepitoisuus on 40-60 %. LUVOTECH®-sarja on tarkoitettu sovelluksiin, jotka vaativat korkeita lujuuden ja jäykkyyden vaatimuksia, mutta samalla vaativat korkeampaa lämpötilankestävyyttä. Jatkossa tuotantolinjaa on tarkoitus käyttää.