Siste nytt fra LUVOTECH®

oktober 25, 2021

Når markedskravene endres, er LEHVOSS-gruppen raske til å reagere. De oppfyller kravene gjennom en ny og modernisert produktportefølje til LUVOTECH®-linjen. Den består av tekniske, høyfaste og stive høytemperaturpolyamidforbindelser, dette i kombinasjon med resirkulering og den ekstra «øko»-betegnelsen.

LUVOTECH® øko-produktlinjen er basert på PA 6, PA 66, PC / ABS og høyytelses polymer PEEK, som tilbyr et økonomisk alternativ til etablerte materialer. De er basert på plast fra etterproduksjonskilder og gjør det mulig å implementere konkurransedyktige løsninger med en forbedret CO2-balanse.

LUVOTECH PAHT® produktfamilien er basert på høytemperatur polyamid og tilbys med et glassfiberarmeringsinnhold på 40-60 %. LUVOTECH®-linjen er rettet mot bruksområder som krever høye krav til styrke og stivhet, samtidig som det krever økt temperaturmotstand. I fremtiden er det planer om å utøve produksjonslinjen.