Seneste nyt fra LUVOTECH®

oktober 22, 2020

Når markedskravene ændrer sig, er LEHVOSS-gruppen hurtige til at reagere. De opfylder kravene gennem en ny og moderniseret produktportefølje til LUVOTECH®-linjen. Den består af tekniske, højstyrke og stive højtemperatur polyamidforbindelser, dette i kombination med genbrug og den ekstra “øko” betegnelse.

LUVOTECH® eco-produktlinjen er baseret på PA 6, PA 66, PC / ABS og højtydende polymer PEEK, som tilbyder et økonomisk alternativ til etablerede materialer. De er baseret på plast fra post-produktionskilder og gør det muligt at implementere konkurrencedygtige løsninger med en forbedret CO2-balance.

LUVOTECH PAHT® produktfamilien er baseret på højtemperatur polyamid og tilbydes med et glasfiberarmeringsindhold på 40-60%. LUVOTECH®-linjen henvender sig til applikationer, der kræver høje krav til styrke og stivhed, samtidig med at det kræver øget temperaturbestandighed. I fremtiden er der planer om at udøve produktionslinjen.