Mape Plastics kasvaa uuden toimisto- ja teknisen myyjän myötä

11 lokakuun, 2022

Vahvan vuoden ja asiakkaiden lisääntyneen luottamuksen jälkeen Pohjoismaissa päätämme nyt laajentaa myyntitiimiämme ja avata toimiston Värnamo.

Gustav Claesson liittyy tiimiin tekniseksi myyjäksi. Viimeksi hän tulee ruiskuvaluyhtiö Hilfasta Hillerstorpista, jossa hän toimi tuotantopäällikkönä keskittyen myyntiin ja projekteihin. Sitä ennen hän työskenteli asettajana ja operaattorina.

– Gustavin kokemuksella ja käytännön tuntemuksella ruiskuvalussa meistä tulee entistä terävämpi osaamiskumppani ja jakelija, sanoo Magnus Waldenström, Mape Plasticsin toimitusjohtaja.

Samalla avaamme uuden myyntikonttorin osoitteessa Storgatsbacken 10 Värnamoon, jonne Gustav Claesson sijoittuu. Strateginen sijainti, sillä alueella on paljon asiakkaita.

– Muoviteollisuudessa 10 vuoden jälkeen odotan, että voin keskittyä sataprosenttisesti myyntiin ja asiakassuhteisiin. Tietysti on etu, että olen kotoisin Smoolannista, suuri osa nykyisistä ja potentiaalisista asiakkaistamme on täällä. Minun ei ehkä tarvitse syöttää kaikkia asiakkaiden käyntejä GPS:ään, nauraa Gustav Claesson, Mape Plasticsin tekninen myynti.

Pääkonttori ja varasto säilyvät Boråsissa, ja Simrishamnissa on myös myyntikonttori, jossa työskentelee yrityksen liiketoimintapäällikkö Johan Malmgren. Kaiken kaikkiaan 8 työntekijämme ansiosta olemme valmiimpia kuin koskaan tulevaisuutta varten.

– Elämme levottomassa maailmassa, jossa on suuria haasteita, eikä vähiten sähkökriisi, joka vaikuttaa moniin maan muovinjalostamoihin. Teemme kaikkemme ollaksemme joustava kumppani asiakkaidemme tarpeiden mukaan tänä erikoisena aikana, sanoo Per Waldenström, Mape Plasticsin tekninen johtaja.

Olemme iloisia voidessamme kasvaa ja tervehtiä Gustav Claessonia, lämpimästi tervetuloa!

 

Gustav Claesson

Connect with Gustav at LinkedIn

 

Gustav Claesson

Technical Sales

+46 73 474 72 80

gustav.claesson@mapeplastics.se