Mape Plastics vokser med nyansatt og salgskontor

oktober 11, 2022

Etter et sterkt år med økt tillit fra kunder rundt om i Norden, velger vi nå å utvide salgsteamet vårt og åpne kontor i Värnamo.

Gustav Claesson blir med i teamet som teknisk selger. Han kommer sist fra sprøytestøpefirmaet Hilfa i Hillerstorp, hvor han var produksjonssjef med fokus på salg og prosjekter. Før det jobbet han som setter og operatør.

– Med Gustavs erfaring og praktiske kunnskap innen sprøytestøping, blir vi en enda skarpere kunnskapspartner og distributør, sier Magnus Waldenström, administrerende direktør i Mape Plastics.

Samtidig åpner vi et nytt salgskontor på Storgatsbacken 10 i Värnamo, hvor Gustav Claesson vil være stasjonert. En strategisk beliggenhet da mange kunder er i området.

– Etter 10 år i plastindustrien ser jeg frem til å kunne fokusere 100 prosent på salg og kunderelasjoner. Det er selvfølgelig en fordel at jeg er fra Småland, en stor del av våre eksisterende og potensielle kunder er her. Jeg trenger kanskje ikke å legge inn alle kundebesøk på GPS-en, ler Gustav Claesson, teknisk salg i Mape Plastics.

Hovedkontoret og lageret forblir i Borås, og det er også et salgskontor i Simrishamn hvor selskapets Business Manager Johan Malmgren jobber. Med totalt 8 ansatte er vi mer rustet enn noen gang for fremtiden.

– Vi lever i en urolig verden med store utfordringer, ikke minst elektrisitetskrisen som rammer mange av landets plastforedlere. Vi gjør alt vi kan for å være en fleksibel partner i henhold til våre kunders behov i denne spesielle tiden, sier Per Waldenström, teknisk direktør i Mape Plastics.

Vi er glade for å kunne vokse og hilse Gustav Claesson hjertelig velkommen!

 

Gustav Claesson

Connect with Gustav at LinkedIn

 

Gustav Claesson

Technical Sales

+46 73 474 72 80

gustav.claesson@mapeplastics.se