Mape Plastics investerer med nyt kontor og teknisk sælger

oktober 11, 2022

Efter et stærkt år med øget tillid fra kunder rundt om i Norden, vælger vi nu at udvide vores salgsteam og åbne et kontor i Värnamo.

Gustav Claesson slutter sig til teamet som teknisk sælger. Han kommer senest fra sprøjtestøbevirksomheden Hilfa i Hillerstorp, hvor han var Produktionschef med fokus på salg og projekter. Før det arbejdede han som opsætter og operatør.

– Med Gustavs erfaring og praktiske viden inden for sprøjtestøbning bliver vi en endnu skarpere videnspartner og distributør, siger Magnus Waldenström, administrerende direktør hos Mape Plastics.

Samtidig åbner vi et nyt salgskontor på Storgatsbacken 10 i Värnamo, hvor Gustav Claesson bliver udstationeret. En strategisk placering, da mange kunder er i området.

– Efter 10 år i plastbranchen ser jeg frem til at kunne fokusere 100 procent på salg og kunderelationer. Det er selvfølgelig en fordel at jeg er fra Småland, en stor del af vores eksisterende og potentielle kunder er her. Jeg skal måske ikke indtaste alle kundebesøg på GPS’en, griner Gustav Claesson, teknisk salg hos Mape Plastics.

Hovedkontoret og lageret forbliver i Borås, og der er også et salgskontor i Simrishamn, hvor virksomhedens forretningschef Johan Malmgren arbejder. Med i alt 8 medarbejdere er vi mere rustet end nogensinde til fremtiden.

– Vi lever i en urolig verden med store udfordringer, ikke mindst el-krisen, der rammer mange af landets plastforarbejdere. Vi gør alt, hvad vi kan for at være en fleksibel partner efter vores kunders behov i denne specielle tid, siger Per Waldenström, teknisk direktør hos Mape Plastics.

Vi er glade for at kunne vokse og at hilse Gustav Claesson hjertelig velkommen!

Gustav Claesson

Connect with Gustav at LinkedIn

 

Gustav Claesson

Technical Sales

+46 73 474 72 80

gustav.claesson@mapeplastics.se