Klassens beste forbindelser av RTP

oktober 25, 2021

Kåret til «best i klassen» sammenlignet med lignende forbindelser, spøker ikke serien med 100 ekstra ytelser fra RTP. Med eksepsjonell balanse mellom høy modul og slagfasthet er det ingen tvil om at dette virkelig er den beste i klassen.

RTP 100 XP Compounds er en serie polypropylenforbindelser formulert for høyere styrke, modul og slagegenskaper enn noen tidligere eksisterende standard glassarmert polypropylenforbindelser – og med stor margin. Disse forbindelsene viser opptil 20 % høyere modulverdier og mer enn 50 % forbedring i slagkraft sammenlignet med vanlige glassfiberarmerte polypropylener!

Av natur er polypropylenforbindelser relativt lette; har utmerket kjemisk motstand mot et bredt spekter av kjemikalier, væsker og smøremidler; og er ikke-hygroskopiske. Disse faktaene gjør RTP 100 XP-forbindelser til utmerkede alternativer til nylon eller andre hygroskopiske forbindelser der fuktighet kan redusere bæreevnen til disse polymerene.

RTP 100 XP-forbindelser er laget ved hjelp av vår optimaliserte produksjonsprosess, avanserte additivteknologier og formuleringsekspertise. De er tilgjengelige over hele verden som standard pellets i formuleringer som inneholder glassfiberarmering fra 10-50 vekt%. Ytterligere additivteknologier kan inkorporeres for å lage robuste forbindelser som er konstruert for å møte ekstremt krevende krav som langvarig varmealdring, motstand mot støt i kaldt vær, flammehemming, ultrafiolett beskyttelse eller overholdelse av godkjenninger fra myndighetene.

Så det er ingen tvil om det. RTP 100 XP fikk ekstra styrke sammenlignet med standard kort glassfiber. For å oppsummere funksjonene og fordelene: la oss bare si at de virkelig fortjener «best-in-class»-tittelen.