Repsol Healthcare® – Ekspert på medisinske materialløsninger!

oktober 25, 2021

Som offisiell distributør i Norden tilbyr vi maksimal kvalitet, service og engasjement gjennom Repsol Healthcare®-porteføljen, totalt 30 kvaliteter som består av polypropylen, polyetylen, og EVA-kopolymerer.

Plast er spesielt egnet for medisinske bruksområder, takket være dens eksepsjonelle barriereegenskaper og dens lette vekt, holdbarhet, gjennomsiktighet og kompatibilitet med andre materialer. Repsols produkter, spesielt polyetylen og polypropylen, er en viktig del av farmasøytisk emballasje. Det kommer i direkte kontakt med mennesker, siden det fungerer som en beholder for selve medisinen. Dette feltet er derfor svært krevende i forhold til regler og absolutt strenge prosesser. Repsol tilbyr alltid høyeste kvalitet og en kontinuerlig forpliktelse til å overholde regelverk. Folks helse og sikkerhet er vår første prioritet.

Når det gjelder polyetylen og polypropylen, er de viktige elementer i produksjonen av medisinsk utstyr og utstyr. Takket være disse materialene er medisinsk utstyr i dag kompakt, bærbart og trygt. Oppbevaringsposer for for eksempel blod og serum er laget av EVA-kopolymerer på grunn av deres høye styrke og holdbarhet ved lave temperaturer.

Visste du at sikkerhetshettene på medisinske beholdere også er laget av polypropylen? De holder innholdet forseglet og beskyttet. Og at selve beholderne er laget av polyetylen? Disse beholderne er lettere og mye mer fleksible og tryggere enn de vi brukte for mange år siden. Og vi øker bærekraften, fordi disse beholderne er fullstendig resirkulerbare.

(sjekk videoklippet på YouTube)

 

Sjekk ut Repsol produktkatalogen her