Offisielle distributører for LANXESS

februar 16, 2022

Vi kan stolt presentere vårt partnerskap med LANXESS, da vi nå fungerer som en offisiell distributør for ingeniørplast av Durethan® (PA6, PA66) og Pocan® (PBT, PBT-blandinger).

– LANXESS er et inspirerende selskap og en uvurderlig leverandør til industrien, som for eksempel sikrer fremtidig mobilitet med sin ingeniørplast. Vi har hatt et vellykket forhold så langt og setter pris på deres samarbeid for kundenes beste, sier Magnus Waldenström, administrerende direktør i Mape Plastics.

Fokuset deres på e-mobilitet er imponerende ettersom fremtiden krever miljøvennlige former for mobilitet. LANXESS høyytelsesmaterialer er ideelle for lette komponenter, som frontender, bremsepedaler, batterihus og ladesystemer.

Durethan® (PA6, PA66) og Pocan® (PBT, PBT-blandinger) er egnet for et bredt spekter av bruksområder i hybridbiler eller rent elektriske kjøretøy. Og Pocan® kan brukes som husmateriale for batteristyringssystemer. Den brukes allerede i høyspentbatterisystemer i serieproduksjon. LANXESS polyamider og polyestere brukes også i koblinger og hus for sensorer, displayer eller kontrollenheter i kjøretøy. Disse materialene egner seg også for lettvektsdesign av seterygger eller skjell for nye setekonsepter.

LANXESS termoplast brukes også i den elektriske og elektroniske industrien.

– Samarbeidet med LANXESS har vært bra fra starten. Mladen Lukic fra LANXESS deltok på våre to messebesøk hos Elmia Subcontractor i Jönköping og Plastteknik Nordic i Malmö, og hans oppmøte og kunnskap gjorde en enorm innvirkning og var uvurderlig for våre besøkende og kunder, sier Johan Malmgren, forretningssjef i Mape Plastics.

– Vi har mange spennende prosjekter, og er glade for å ha teamet fra Mape Plastics ombord for å distribuere og markedsføre merkevarene våre, sier Mladen Lukic, salgssjef for landsgruppe fra LANXESS.

Mape Plastics ser frem til et fortsatt vellykket samarbeid. LANXESS kvalitetsprodukter vil være til stor nytte for våre kunder i det nordiske markedet.

– I mange tilfeller kan du erstatte PA66 med PA6 og spare kostnader med lik ytelse og bedre tilgjengelighet. LANXESS produserer også glassfiber, noe som er en stor styrke og fordel, sier Per Waldenström, teknisk direktør i Mape Plastics.

Ta kontakt for å vite mer om mulighetene med Durethan® (PA6, PA66) og Pocan® (PBT, PBT-blandinger). La oss finne den perfekte løsningen for deg.