Mape Plastics utstillinger på Elmia Polymer

april 14, 2022

Let’s talk plastics. 10-13 mai er vi på plass i Jönköping, møt oss i vår stand C:03: 29. Mape Plastics er en ledende distributør og kunnskapspartner i den nordiske plastindustrien. Vi tilbyr råvarer, ingeniørplast og høyytelse som PEEK.

Det siste tilskuddet blant leverandørene var LANXESS, som med sine fantastiske Durethan® (PA6, PA66) og Pocan® (PBT, PBT-blandinger) har oppnådd stor suksess. Lanxess blir med oss ​​på messen og vil fortelle mer om mulighetene for å erstatte PA66 med PA6, med flere positive effekter som resultat. En ekspert fra vår spanske leverandør Repsol vil også være på messen. Deres olefiner er av høyeste kvalitet og Repsol Healthcare har en fantastisk portefølje for medisinsk bruk.

Vårt løfte som selskap er Made to Perform, med det mener vi at vi er klare til å yte og levere vårt ytterste for deg. Vi har over 20 års erfaring med vellykket distribusjon, sourcing og ekspertise som utvikler våre kunders produkter. I vår stand er vi tilgjengelig for deg som vil snakke plastikk, bare kom innom. Men allerede nå kan du bestille et møte på messen med Per Waldenström – Booking er enkelt via Calendly.

Vi vil selvfølgelig vise flere nye spennende detaljer og applikasjoner. Så kom innom standen vår og se nærmere på komponenter i blant annet PEEK.

Velkommen til Mape Plastics stand C:03:29.