Fremtiden for kulfiber

oktober 26, 2020

Søger du efter kulfiberforbindelser, der er ultra stærke, stive og seje? I denne artikel kan du læse alle fordelene ved at bruge Luvocom XCF.

Vi ved, at mange applikationer kræver materialer med høje styrker, samtidig med at de skal være lette – især i tilfælde af kompetente emner for dynamisk stress. Generelt kræves der desuden egenskaber som lav termisk udvidelse, høj dimensionsnøjagtighed og langsigtet dimensionsstabilitet. Hos Mape Plastics og med Luvocom XCF opfylder vi disse krav med specielt fiberforstærkede forbindelser – især gennem brugen af ​​kulfiberforstærkning.

Som et resultat af Luvocom XCF ydeevne giver det et endnu større udskiftningsområde for metaller og kompositmaterialer (CFRP og GFRP). Luvocom XCF-forbindelser anvendes til komponenter, der er underlagt høje mekaniske krav. Motivationen for dette er at reducere vægt eller omkostninger. En anden tilgang er at erstatte plast med kort og lang glasfiberforstærkning i applikationer, hvor der kræves yderligere vægtbesparelser. Eksempler på sådanne applikationer er elevatorer med højtydende motorer eller elektriske drivsystemer.

De vigtigste fordele ved Luvocom XCF:

  • Bøjningsstyrker på op til 530 MPa
  • Trækmoduler på op til 52 Gpa
  • Reduktion af vægt på op til 68 %
  • Reduktion af systemomkostninger på op til 70 %
  • Skræddersyede løsninger

Luvocom XCF kulfiberforbindelser tilbyder enestående styrke, stivhed og slagfasthed på samme tid, samt lav termisk forlængelse, forbedret termisk ledningsevne og høj dimensionsnøjagtighed. Leder du efter kulfiber, der forener ultra stærk, stiv og sej? Hvis det er så, er Luvocom XCF svaret.