Carl fejrer 1 år i plastindustrien

januar 21, 2022

Da han voksede op, så Carl Waldenström sig ikke arbejde i plastindustrien som sin far Magnus og hans bedstefar Jan. Nu et år senere ville vi høre, om hans image har ændret sig – og hvad hans indtryk er fra branchen.

Hej Carl, hvad laver du lige nu?

– Jeg har lige fikset en leverance, hvor materialet skal bruges i en stor bilproducents interiør. Der er mange dele i biler som er lavet af plast for at få et let og miljøvenligt køretøj, vi ser en konstant udvikling på dette område.

Du har været hos Mape Plastics i et år nu, hvordan føles det?

– Det føles rigtig godt, man lærer meget, og det er sjovt.

Hvordan vil du beskrive Mape Plastics som virksomhed?

– En virksomhed med store ambitioner, hvor alle arbejder sammen som et team. Alle stræber i samme retning og tager ansvar for deres område.

Hvad har du lært i løbet af året?

– Forretnings- og servicetænkning. Jeg er gået ind i plastverdenen, som nybegynder, og har fået en forståelse for, hvor stor denne industri er, samt egenskaber og anvendelser af plast. I dag ser jeg, hvordan det materiale, vi sælger, skaber bæredygtighed i fremtidens mobilitet, bliver afgørende medicinsk udstyr og udvikler fremstillingsindustrien på mange måder.

– Vi er til for alle, der fremstiller noget, og vi har ofte forslag til løsningen til det bedste slutresultat.

Hvad var sværest som ny i plastindustrien?

– Jeg troede ikke, det var så stor en industri, i dag ser jeg på plastik med en anden synsvinkel og har lært meget. Det er mere komplekst, end du tror, ​​men det er interessant.

Hvad laver du i dit daglige arbejde?

– Mit ansvar er at overvåge vores ordreflow og holde kontakten med kunderne, så vi kan levere efter deres ønsker. Jeg hjælper med indkøb af materialer og følger med i leverancerne, noget der har været en udfordring i pandemien. Der har også været mangel på materialer, hvilket har gjort det sværere for os at løse kundernes henvendelser.

– Der er mange bolde at holde styr på. Der kan ske meget med leverancer rundt om i verden, det er vigtigt at forudsige bestemte mønstre, overvåge i realtid og have en åben dialog med kunden.

Carl Waldenström