Repsol Medical grades

mai 23, 2023

En betrodd partner innen helseløsninger

Hos Mape Plastics er vi stolte av å tilby et omfattende utvalg av høykvalitetsmaterialer til ulike bransjer, inkludert helsesektoren. Vi forstår viktigheten av pålitelige materialer for denne avgjørende sektoren, derfor samarbeider vi med verdensledende leverandører. En av dem er Repsol, med hvem vi har hatt et vellykket samarbeid i flere år. Med et fokus på produktkvalitet, sporbarhet og overholdelse er Mape Plastics og Repsol klare til å støtte dine helseprosjekter med differensierte løsninger og dedikert fokus på pasientsikkerhet.

 

Over 30 medisinske kvaliteter

Vi er stolte av å fremheve Repsols omfattende utvalg av over 30 kvaliteter spesielt designet for farmasøytisk emballasje og medisinsk utstyr. Disse kvalitetene inkluderer høy- og lavdensitetspolyetylen (HDPE, LDPE), etylenvinylacetatkopolymere (EVA) og polypropylen (PPR, PPH, PPC). Hos Mape Plastics forstår vi de unike kravene til helsesektoren og er dedikerte til å levere enestående service for å møte dine spesifikke behov.

Vårt engasjement for din sak gjenspeiles i våre skreddersydde løsninger, der vi prioriterer dine mål og samarbeider for å utvikle produkter som møter dine utfordringer. Vi trives med å finne de beste løsningene for bransjens stadig skiftende krav, og sikrer at dine helseapplikasjoner nyter godt av høyeste standarder for kvalitet og ytelse.

Repsol bygger en bærekraftig fremtid

Mape Plastics og Repsol deler en felles visjon om en mer bærekraftig fremtid. Ved å omfavne den sirkulære økonomien har Repsol implementert prosjekter som minimerer miljøpåvirkningen av deres materialer. Som din distribusjonspartner er vi stolte av å tilby Repsols sirkulære polyolefiner, som oppnås ved å inkorporere pyrolyseolje fra kjemisk resirkulert plastavfall i deres petrokjemiske prosess. Ved å redusere forbruket av ikke-fornybare ressurser, opprettholder disse sirkulære polyolefinene de samme egenskapene og kvaliteten som jomfruelig materiale, noe som gjør dem ideelle for helseemballasje og medisinske enheter.

 

Let’s Talk Plastics

Leter du etter innovative løsninger for dine helseapplikasjoner? Vi er her for å støtte deg på hvert steg av veien. Ta kontakt i dag for å diskutere dine utfordringer, utforske mulighetene og oppdage hvordan vår ekspertise og produkttilbud kan løfte dine helseprosj