Våra partners

ENVALIOR

Tyska företaget ENVALIOR är en otroligt kompetent producent inom plastindustrin. Som en ledande expert och leverantör av konstruktionsplaster tillhandahåller de lösningar för en hållbar värld.

ENVALIOR SKAPAR

KONSTRUKTIONS OCH MATERIAL-LÖSNINGAR

ENVALIOR såg dagens ljus år 2023 när DSM Engineering Materials och LANXESS High Performance Materials gick samman. Med en gemensam historia på över 100 år är de ett ledande företag inom specialkemikalier. ENVALIORs portfölj stoltserar med högpresterande plaster som Durethan® (PA6, PA66) och Pocan® (PBT, PBT-blandningar), som erbjuder olika branscher över hela världen ett brett spektrum av konstruktionsplaster. Vi är stolt utvecklingspartner sedan 2022.

Varumärken

Durethan® and Pocan®

Durethan®-portföljen omfattar mjuka och tåliga varianter till extremt styva och hårda varianter. Denna mångsidighet gör att ENVALIOR kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta en bred rad av krav och tillämpningar.

Pocan® erbjuder hög värmebeständighet, styrka och hårdhet, samt utmärkta glidegenskaper och högt motstånd mot nötning, bra resistens mot kemikalier, låg känslighet för sprickbildning vid belastning och låg fuktabsorption.

Portföljen inkluderar olika varianter, inklusive de som är förstärkta med glasfiber, glaspärlor eller mineraliska fyllmedel. Dessutom finns det flamsäkra varianter, elastomermodifierade hydrolys-stabiliserade varianter och livsmedelsgodkända varianter tillgängliga för att tillgodose specifika behov.

UPPTÄCK ENVALIOR

LÄR DIG MER OM ENVALIOR