Våra partners

RIALTI

RIALTI är en pålitlig partner inom polypropenblandningar, tillverkade av ny råvara eller genom att använda industriellt tillverkningsskräp och post-konsumentavfall för att ge nytt liv åt plast.

Europeisk marknadsledare

PP Kompounds

Med mer än trettio års erfarenhet har RIALTI etablerat sig som marknadsledande inom den europeiska branschen för polypropenblandningar, för formsprutning och extrudering. Deras engagemang för polypropen har lett till stark tillväxt under åren och utmärkta förutsättningar för att effektivt möta kundernas unika krav.

De är på en ständig innovationsresa för att säkerställa att de fortsätter vara en ledande leverantör av PP-kompounds för fordonsindustrin, som har varit företagets kärnverksamhet i årtionden. RIALTIs styrkor ligger i högkvalitativa tekniska blandningar, där både återvunnen och jungfruråvara av PP används.

rialti presenterar

sex produktfamiljer

Ett nära samarbete med kunderna har varit en viktig framgångsfaktor sedan starten. RIALTI värdesätter kontinuerliga investeringar i människor och teknik för att hålla sig uppdaterade och leverera betydande värde till sina kunder.

RIALTIs PP-kompounds består av sex produktfamiljer som skiljer sig åt i sammansättning och slutliga egenskaper, inklusive ett brett utbud av valmöjligheter för att möta önskade karaktärsdrag. Upptäck Rialbatch, Rialfill, Rialflame, Rialglass, E-Rialene, E-Rialfill och E-Rialglass.

RIALTI erbjuder återvunna PP-blandningar, tillverkade av industriellt tillverkningsavfall och konsumentavfall, och skapar komponenter med betydligt ökad hållbarhet.

RIALTI

LÄR DIG MER OM RIALTI