Om Mape

Marknadsföring, försäljning och teknisk konsultation

Mape Plastics är en av Nordens ledande distributörer av råmaterial för plastindustrin. Vi erbjuder ett brett sortiment och tillhandahåller allt från volymplaster till högpresterande termoplaster. Genom ständig utveckling och vår mångåriga erfarenhet av polymerbranschen kan vi hjälpa gamla som nya kunder med allt från materialval till tekniska frågeställningar när det gäller plaster och dess egenskaper. Självklart försöker vi alltid presentera det bästa och det mest kostnadseffektiva alternativet vid materialval. Mape Plastics är kanske den plastpartner som lägger störst vikt vid personliga relationer i den dagliga dialogen med kunder!

Lager och distribution

2015 investerade Mape Plastics i en ny fastighet med eget lager med ambitionen att kunna styra och ha en större kontroll över logistikkedjan förknippat med distribution. Numera kan vi säkerställa riktigt snabba leveranser när behovet uppkommer. Vi är stolta över att vara ett familjeföretag med minimala beslutsvägar och ledtider. Det gör oss till kanske den mest anpassningsbara partnern på marknaden. Vår flexibilitet och den personliga servicen vill vi framhålla som två utmärkande styrkor!

Historia

År 2001 grundade bröderna Per och Magnus Waldenström polymerföretaget Mape Plastics AB. Strategin och tanken bakom företaget växte fram utifrån en idé om att skapa något nytt och mer innovativt inom plastindustrin. Huvudanledningen till att satsa på idén, var just att kunna implementera bästa tänkbara material till sina kunder. Nu kan vi stolt säga att så resonerar vi fortfarande idag och även så i framtiden! Samtidigt är vi stolta över att vara en av de få oberoende distributörerna i Norden. Det ger oss stora möjligheter att även i framtiden vara flexibla gentemot våra kunder. Vi är ett passionerat gäng med stort engagemang i allt vi gör, något som återspeglar sig i det dagliga kontakterna med våra kunder.

Intresserad

Är du intresserad av att höra med om vad vi kan göra för dig? Vänligen kontakta oss