Våra partners

LEHVOSS GROUP

LEHVOSS Group erbjuder skräddarsydda material som levererar exceptionell kvalitet och prestanda för att möta våra kunders unika krav.

Material för

Teknisk excellens

Etablerat år 1894 i Hamburg har Lehmann&Voss&Co. varit ett pålitligt handelsföretag i över 125 år. Specialiserat på försäljning av kemiska och mineraliska specialiteter till industriella kunder, har de utvecklats till en högpresterande teknisk försäljningsorganisation med egna produktionsanläggningar. Med omfattande kontakter med utländska leverantörer är de väl rustade för att möta olika behov.

År 2022 hade LEHVOSS Group 665 anställda och genererade 500 miljoner euro i intäkter. Deras fortsatta framgång kommer från deras engagemang för att leverera exceptionella produkter och tjänster. LEHVOSS Group är din pålitliga partner för skräddarsydda polymermaterial.

LEHVOSS

Skräddarsydda polymermaterial

Sedan 1970-talet har LEHVOSS Group framgångsrikt utvecklat och producerat termoplastiska kompounds, alltid i nära samarbete med sina kunder. Deras välkända varumärken LUVOCOM®, LUVOCOM® P, LUVOTECH®, LUVOCOM® 3F och LUVOSINT® är globalt erkända för sin exceptionella kvalitet och pålitlighet. LUVOTECH® eco erbjuder hållbara lösningar genom att använda återvunna polymerer, vilket signifikant minskar koldioxidavtrycket.

Kunderna drar nytta av LEHVOSS Groups expertis inom materialval och applikationsutveckling, oberoende val av råmaterial samt årtionden av ingenjörserfarenhet. LEHVOSS Group står för högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar.

LEHVOSS GROUP

LÄR DIG MER OM LEHVOSS