Våra partners

VICTREX

Victrex är en brittisk-baserad världsledare inom PEEK- och PAEK-baserade polymerlösningar, och Mape Plastics har varit en stolt distributör i 21 år.

VICTREX

FORMAR FRAMTIDENS PRESTANDA

Sedan starten 1993 har Victrex vuxit till att bli ett globalt företag med sex strategiska marknader, med över 800 anställda. Från uppfinningen av PEEK för över 40 år sedan har de ständigt banat väg för nya PAEK-baserade polymerer, material och lösningar som har förändrat marknader och levererat global påverkan i de tuffaste miljöerna.

Mape Plastics är stolta över att vara den ledande distributören av PEEK i Norden. Vi är glada att få leverera denna exceptionella högpresterande termoplast till våra kunder.

När det kommer till kritiska komponenter med höga krav, hjälper Victrex PEEK kunder att övervinna komplexa design- och ingenjörsutmaningar.

Invibio, ett dotterbolag till Victrex, är specialiserat på utveckling och tillverkning av banbrytande biomaterial för implanterbara medicintekniska produkter, i PEEK och andra avancerade material.

PEEK 450G

BEVISAD EXCELLENS

PEEK används av världsledande varumärken inom flyg, bil, energi, elektronik, industri och medicin. Behöver du ett material som klarar extremt krävande miljöer, som ersätter metall och andra polymerer? Då kan Victrex 450G PEEK vara ditt val.

Mape Plastics har distribuerat PEEK för ett brett spektrum av applikationer i Norden. Vi inspireras ständigt över PEEKs stora inverkan i världen som material i till exempel flygplan, fordon och som livsförändrande medicintekniska produkter.

VICTREX

LÄR DIG MER OM VICTREX