Om oss

OM MAPE

Vi är en av Nordens ledande distributörer av råvaror för plastindustrin. Detta är historien om oss och vad vi gör för att alltid vara i framkant i verksamheten.

MARKNADSFÖRING, FÖRSÄLJNING OCH TEKNISK KONSULTATION

Mape Plastics är en av Nordens ledande distributörer av råvaror för plastindustrin. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, allt från volymplast till högpresterande termoplast. Genom ständig utveckling och vår mångåriga erfarenhet inom polymerindustrin kan vi hjälpa befintliga och nya kunder med allt från materialval till tekniska frågor angående plast och dess egenskaper. Naturligtvis försöker vi alltid presentera de bästa och mest kostnadseffektiva alternativen för materialval. Mape Plastics är kanske den plastpartner som lägger största vikt vid personliga relationer i den dagliga dialogen med kunderna!

LAGER OCH DISTRIBUTION

2015 investerade Mape Plastics i en ny fastighet med eget lager. Detta med ambitionen att reglera och ha mer kontroll över logistikkedjan i samband med distribution. Idag kan vi säkerställa en riktigt snabb leverans när behovet uppstår. Vi är stolta över att vara ett familjeföretag med minimala beslutsvägar och ledtid. Detta gör oss kanske till den mest anpassningsbara partnern på marknaden. Vi vill betona vår flexibilitet och personliga service som två distinkta styrkor!

HISTORIA

2001 grundade bröderna Per och Magnus Waldenström polymerföretaget Mape Plastics AB. Strategin och tanken bakom företaget kom från en idé om att skapa något nytt och mer innovativt inom plastindustrin. Huvudorsaken till idén var att kunna implementera det bästa tänkbara materialet för kunderna. Nu kan vi stolt säga att vi fortfarande tänker i dessa termer, och samma står för framtiden. Samtidigt är vi stolta över att vara en av få oberoende distributörer i Norden. Detta ger oss stora möjligheter i framtiden att vara flexibla gentemot våra kunder. Vi är ett passionerat team med stort engagemang för allt vi gör, något som reflekterar över de dagliga kontakterna med våra kunder.